Truqueu-nos : 938 886 059
Escollir idioma : CA - ES

- Amazone

Amazone té una gama de productes que va des de cultivadors, grades de discs, sembradores, grades rotatives, polvoritzadors i fins i tot adobadores.
Amazone

Quan, ara fa més de 125 anys, Heinrich Dreyer fa fundar l'empresa, no podia imaginar que Amazone (www.amazone.dees convertiria en el principal fabricant mundial de maquinària agrícola intel·ligent per al cultiu agrari. Actualment, la quarta generació de la família Dreyer encara és l'encarregada d'assumir el repte que comporta una fàbrica d'aquestes dimensions.

Avui en dia, Amazone té set plantes de fabricació repartides per Alemanya, França, i Rússia, amb un total de 1500 empleats. Aquesta plantilla treballa amb uns clars valors que són desenvolupar i fabricar màquines innovadores, d'alta tecnologia i prestacions que donin a l'agricultor els millors rendiments que es pugui esperar.

Amazone, especialista en maquinària agrícola per a treballar el sòl, te una gama de productes que va des de cultivadors, grades de discs, sembradores, grades rotatives, pulveritzadors i fins abonadores. Com a interessant cal dir que, Amazone ha tret al mercat un revolucionari cultivador amb una cama patentada anomenada 3D, la qual es mou lliurament en totes direccions. En el món de les sembradores, Amazone té una gama de productes molt completa que inclou la sembradora convencional de botes o de disc, la sembradora pneumàtica, la sembradora remolcada, la sembradora directa i múltiples combinacions d'elles, aconseguint així adaptar-se a les exigències de qualsevol agricultor. Finalment, cal destacar l'alta tecnologia dels pulveritzadors i abonadores, on els científics d'Amazone ha efectuat una gran feina, fabricant així, màquines intel·ligents que tenen molt en compte el medi ambient i capaces d'aconseguir rendiments inesperats.Demaneu més informació:

Verificació:
6 suma 5  =  Omplir amb el resultat